From: 
AO
To: 
VR

Авточасти - те се разделят на консумативи, резервни части и аксесоари за автомобили. Авточасти спирачна система - спирачни дискове и барабани, предни накладки и задни накладки, спирачни маркучи, спирачна помпа - ремонтен комплект спирачна помпа и спирачни цилиндри, гумички спирачни цилиндри. Антифриз - основен компонент на охладителната система. За добрата работа на една спирачна система в автомобила основна роля играе спирачната течност. Филтрите в автомобила са горивен филтър, маслен филтър, хидравличен филтър, трансмисионен, въздушен филтър и филтри купе. Има за купе и стелки за багажник. Огледалата в автомобила са огледало за обратно виждане и странични огледала. Съществуват и универсални като акумулатори, автомобилни гуми, крушки за светлините в автомобила. Модули и машинки за централно заключване, комфорт модул за две или четири стъкла. Предлагат се също предни и задни врати, капаци за двигател и багажник, машинки за стъкла, амортисьори за багажник. Багажниците са универсални, багажник за ски, багажник за колело. За всички кори и подкалници се предлагат и подходящи крепежи за монтиране. Изработват се специфични и универсални подкалници от сплав от гума и пластмаса, стъклопласт, АВS и други. Предлагат се стъргалки за лед от пластмаса, силикон и поликарбонат. Изработват се гумени калобрани, както и от еластична пластмаса, композитни материали и метал. Изработват се от стоманена сплав, неръждаема стомана, алуминий, титаниеви сплави или от различни композитни пластмаси като стъклопластика, карбон и кевлар.

Ключодържатели за различни марки автомобили. Авторадио - предлагат се различни марки авторадиа и конзоли за тяхното закрепване. Освен това се предлагат и добавки за спиране на теч от скорости. Добавки - това са химични съединения, които се добавят към горивото, маслата и охладителната течност на атомобила като подобряват работата му. От качеството на маслото до голяма степен зависи работата и експлоатационния срок на ошделните детайли. Добавки за трансмисия те подобряват вискозитета на маслото и удължават експлоатационния му срок. За почистване на двигателя и подобряване и удължаване на експлоатационния срок на маслото. За монтирането на стелките и калобраните се предлагат и необходимите крепежи. За подобряване на горивото се предлагат добавки за повишаване на октановото число при бензина или добавка за бензин и на цетаново число при дизеловото гориво или добавка за дизел, за премахване на вода от горивото и за намаляване разхода на гориво. Карбоново фолио, фолио за стъкла, фарове, стопове и мигачи. Тунинг части Педлагаме широка гама от тунинг части и аксесоари за всички марки и модели автомобили като: - Led плафони, тунинг фарове, халогени, тунинг мигачи и тунинг стопове. Към възстановяващите са добавка за масло на двигател, което се използва с цел да се подобри компресията и мощността и да се изгладят малки драскотини по цилиндрите на двигателя.

Най-важните свойства на хидравличното масло са вискозитет, температуроустойчивост, течливост при ниски температури, слабо пенообразуване и малко поглъщане на газове и пари. За съвременните автомобили се използват масла от GL 4 нагоре, които имат добри антизадирни и противоизносни свойства. Повечето резервни авточасти за автомобили са специфични. Трансмисионни масла - това са масло за скоростна кутия, man-exlusives.news - https://man-exlusives.news диференциално масло и масло кормилна кутия. Освен това може да се регулируеми на височина, сгъваеми и с повдигаща се горна част. Авто клипсовете за стелки се състоят от горна, долна част и понякога има втулка мажду двете. При универсалните крепежи е предвидена и една част за закрепване към пода на автомобила или се монтира конзола за седалките, на която се захваща стелката. Акумулатор предвид на късия си експлоатационен срок от няколко години, е често сменяна резервна част. Най - бързо се износват накладките, поради специфичното си предназначение и голямото натоварване, което понасят. Понякога задните врати са оборудвани с допълнителна защита за деца, като те се отварят само отвън или двойно блокиране на заключването. Сенници и закачалки за дрехи.

Зарядно за акумулатор и кабели за ток - зарядните за акумулатор са трансформаторно, импулсно зарядно и електронно. Предлаганите кабели за запалване са: кабели за подаване на ток от акумулатор на акумулатор и такива от запалката на автомобила към запалката на другия автомобил или към акумулатора. Особено полезни са така наречените модули за фарове, които автоматично включват светлините при пускане на двигателя. Понякога е по - лесно и изгодно да се смени само стъклото при счупено огледало. Нашият екип ще се погрижи да получите това, от което се нуждаете. Подлакътници може да се поставят и на предните и задни врати в автомобила, както и между задните седалки. Подлакътник за кола, който може да бъде поставен между предните седалки. Ветробрани за кола - те се изработват от плексиглас в черно, сиво и прозрачни. Поръчки от чужбина се изпълняват само, ако доставката е на територията на Република България. 17. Мога ли да поръчам от чужбина?